A legjobb magyar rapper
Yo, ide pakoljátok, hogy szerintetek ki a legjobb magyar rapper. ha lehet, akkor indokoljátok is meg, hogy miért az adott illetőt tartjátok a legjobb magyar emszínek,
píísz
:)), na de komolyan
természetes hogy siska a legjobb
Mondjatok bármit Mr.Busta és Game Kutya a legjobb
Indok:Halgasd meg és megtudod te is.
Annak aki a Magyar gengszter Hip-Hop szereti!!! És mivan az underground-al??
Szerintem ez egy olyan kérdés aminek nincs alapja!
Mivel ugye egyrészt ízlések és pofonok másrészt miben kell hogy jó legyen???:):):)
a karácsonyi bejgli készítésben és balett ruhák varásában kell jónak lennie egy rappernek. pfff.... :) természetesen, hogy a rappelésben kell jónak lennie egy rappernek, (szöveg, rímek, flow, hang, előadásmód stb.) és tudom, hogy ízlések, meg pofonok, de kiváncsiak vagyunk hogy a látogatók kit tartanak a legjobbnak
Én Tibbah zenéjén nőttem fel de ez elég hülyén hangzik mert 33 éves v.ok és azt hiszem ő is. Nekem az ő zenéjük visz mindent. Hogy miért tetszik nekem? Mert minden szó a helyén van és marha igaz amiről szövegel. Jó minőségű cuccot adnak ki és minden részlete kidolgozott. Undergroundba Ők a legjobbak szerintem. De meg állná a helyét bárhol. Meg azért is ők viszik a zászlót mert győriek és én is. De hallgatok még NKS-t, Hősök-et, meg Akkezdet Phiai, STB...
Tehát akkor kinek a pap, kinek a papné!!!:):)
Így van. :-)
Na akkor Toplista
1. NKS -
PRO: nyers és elgondolkodtató szövegek
Kontra: Néha már nagyon elszlálnak
2. Tibbah -
PRO: Elgondolkodtató szöveg
Kontra: Néha nem jön ki a rím ill sok a téma ismétlés
3. Akkezdet phiai
PRO - Talán a legjobbak MO-n
Kontra - Ritkán adnak ki valamit ezért hamar megunja az ember a szövegeket.
2Arc, mert eredeti, nincs hozzá hasonló és a szövegei nagyon odabasznak. egyszerre vicces és komoly, the best
2PAC
CSUM.
a 19.KERULETBOL. WACUUM AIRS ......bol a
Bobakrome A LEGNAGYOBB ARC ES RAPPer .
Na de persze az egsz WacuumAirs a legfrankobb rap family ebbe a galaxisban.
peace
Curtis a legnagyobb!mindenki vele nyomja.a csávó egy éve van a köztudatban leginkább és már a műfaj krémje vele tolja.Saját stilusa van.
CURTIS A TANÁR
ESSEM
tm a legjobb
Na de ki a f*szom az a tm ????????????
én az újoncot tartom a legjobbnak, az ő szövege a legvirtuózabb és ez számomra imponáló
Sub Bass Monster mert értelmes a szövege :D
Mr Busta azért mert az egyetlen magyar rapper aki talán külföldön is megálná a helyét a nemzetközi palettán.
en csatlakozom fajzaT hez,hogy Kétarc a legjobb magyar rapper,mivel ténleg olyan szovegeket képes írni mint senki más magyarul,és Tirpa a masik akinek olyan technikaja van a szovegeléshez hogy az odabasz.
Sztem. siska finuccsi a legjobb magyar rapper, ha a szövegeit most nemis nézzük, nagyon jó a szakmában!!
Bobakrom a legjobb magyar M.c .
De még Steve+ Újonc is ott van!
Bloose Broavaz a legjobb.
Szerintem a legjobb rapper Fankadeli. Azért mert ha valaki akkor ő tényleg értelmes szövegekkel jó alappal nyomja. És ha az emberek többsége el tud attól vonatkoztatni hogy nemzeti érzelmű ( ami számomra plusz szimpátia ) akkor bealhatják maguknak hogy trágár szavak nélkül is nagyon nagyot alkot!
enn nem birom fankanak a zenejet. Egyszeruen nem elvezem... kinek mi. Nemvagyok nagy magyar hip hop rajongoo, de az Odupla, Aza, Siska, Killakikit, NKS, Funk meg ilyeneket szivesen halgatok. Na meg Tysont meg a Pukiekat.. Ha mar hazai akkor nekem ook. csumikaa
MRW a legjobb rapper!
A szövegei 100% valóságosak és aki látta az élet igazi oldalát az átérzi átlátja miröl beszél!!!
MRW ha olvasod ezt a bejegyzést engedd emg hogy innen is gratuláljak TE VAGY A LEGNAGYOBB TESÓ!
Sőt amint látom a rapmedia is észre vette ezt!
Mikor jön az album?Mennyi lesz?Hol lehet megvásárolni?
Támogassátok ti is MRW-t!!!
Osszad öket tesó!
Peace:Don Black
http://www.youtube.com/user/varju123456?feature=mhumMRW Profil!!!Érdemes lecsekkolni az ALBUMELŐZETEST!
Nekem személyszerint az összes nótád odabasz!!!!
NYOMAAAAAAAAAAAAAAAAASD!
Fankán kivűl bármi ami magyar underground
Én szerintem mindig azt tarják a legjobbnak akit a média felfuttat hány olyan rapper van akit nem is ismerünk aki szóloba nyomja és csak egy két cédéje van. hogy valaki felfusson sokszor a pénz az ismeretség és a szerencse kérdése.Mindenkiben megfoghat valami . a hangja vagy a dalszövege. Én pl nagyon szeretem a mélyhangú rappereket köztük Ogli g és Ganxta .Nekem Ganxta örök favorít mégha nem is ő írta a dalszövegeket mert nagyon jó hangja van.Sub basst szerintem meg mindenki szereti csak mostanában nem sok új szöveggel drukkol elő pannonián is csak a régiket nyomta egy vagy 2 új dalt írt. amúgy vicces mert ahol dolgozok ott afönök lánya a barátnöje. Egyszer azért bejöhetne a cukiba.
Elég szubjektív a téma, de látom sokan csipázzák Bobakrome-ot, adom! :-) Sztem Funktasztikus is ott van. Csapatok közül a Raptorz, aki még oda basz. Új tagok közül meg Shifty muzsikái adják a legjobban.
siskámá jobb nem kell sztem
jol nyomja http://www.youtube.com/watch?v=dGyU46AFmmg
F A N K A D E L I a legjobbbb jee
igen,FANKADELI A LEGJOBB MAGYAR RAPPER
Wacuum & Scarcity
Wacuum & Scarcity
Tirpa,Aza,Steve,Akph
T I R P A a LEGJOBB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MRW a legjobb rapper!
A szövegei 100% valóságosak és aki látta az élet igazi oldalát az átérzi átlátja miröl beszél!!!
MRW ha olvasod ezt a bejegyzést engedd emg hogy innen is gratuláljak TE VAGY A LEGNAGYOBB TESÓ!
Sőt amint látom a rapmedia is észre vette ezt!
Mikor jön az album?Mennyi lesz?Hol lehet megvásárolni?
Támogassátok ti is MRW-t!!!
Osszad öket tesó!
Peace:Don Black
http://www.youtube.com/user/varju123456?feature=mhumMRW Profil!!!Érdemes lecsekkolni az ALBUMELŐZETEST!
Nekem személyszerint az összes nótád odabasz!!!!
NYOMAAAAAAAAAAAAAAAAASD!
A legjobb, vagy legjobbak.
KAMIKAZE,
fiuk fiuk akármit mondtok F A N K A vagyis a Ferike a legjobbb szövegben ritmusban egyaránt verhetetlen én már a 2011 es albumát hallgatomm de ez a pont az i betűn ugyhogy béke repperek ; )
szerintem a legnagyobb az GZA de amugy a wu tang clan
A legjobb magyar rapper szerintem Game Kutya. Egyedi és utánozhatatlan, jó alapok, odab@sz a szöveg és ennyi... már csak az albumot várom (remélem nem hiába). 1ik magyar rapper sem közelíti meg (és bocs mindenkitől, de szerintem ez így van)
Hello mindenkinek: D
Hát szerintem több jó is van... akkor elkezdem a jellemzést:)
Mr Busta: Egyre jobbak a zenéi,egyre jobb a flowja,egyre több klippet csinál,jók a zenéi, sok zenét add ki és értelmes a szövege,jó emberekkel feattel:)
Siska: Hát ennek az embernek a rímmei páratlanok:) ő mindig ott van a toppon,és még jó ideig ott is lesz:)
Essemm: Hát azért ő még eléggé "fiatal": D de lesz ez még jobb is,bár nekem annyira az új flowja nem teccik,mint a régebbi,de azért még szívesen hallgatom: D
Tirpa:Ha nem lenne mellette a dopmen sokkal jobb lenne. Lehetetett látni az új albumán is(H.A.V.) hogy amit egyedül illetve Azával nyomja az sokkal jobb lett mint amit a doppal(nem csak az én véleményem ez) De viszont ő is eléggé fiatal, és akkora oltásai vannak mint senki másnak M.O.-n: D
Aza:Egyre jobban tollja,egyre jobb a flowja,csak az a baj, hogy külön zenét nem ad ki.(úgy mint akár a Tirpa) De sztem ő is csak felfelé tőr:)
Hát gondolom nem mindenki ért velem egyet,de nekem ez a véleményem:) és sztem ők a legnagyobbak;)
Respect nekik és nektek;)
szerintem fankadeli meg sub bass monster valameik a kettő közül!!!!!!!
Legjobbak: TM, Steve, Shuka, Riddler, Turha, Day stb stb stb
TIRPA a legnagyob meg az egész Scarcity!!!!!!
Killakikitt!!!!!!
szerintem a Reflex nevű csapatból a Ghoten a legjobb,
tegnap hallottam egy zenéjüket és szöveget nyom amit edig max egy tirpától hallhattunk vagy AZa ,és hozzáteszem ez szerintem még jobb emiatt gondolom hogy ő a legjobb.
youtubeon kerressetek rá a zenére mert ez a link nem tudi hogy működik Reflex - Igazság
http://www.youtube.com/watch?v=k8DJdpTR_wI
csácsá
jólvan gothen, a saját szarodat spameled mintha valami rajongód lenne :D
Nos'Chez , hogy miért ?
durvaszöveg , kemény flow .

A legjobb magyar rapper természetesen én volnék, ha nem vonultam volna nyugdíjba!
Amelyik cápa a tenyeredből evett, az a lábadból is fog!